El full de ruta cap a 2019 passa, entre altres qüestions, per posar en valor les millors iniciatives municipalistes impulsades pels governs del canvi, així com iniciatives municipalistes impulsades pels grups del canvi als ajuntaments. Creiem que és fonamental, per a aquesta posada en valor, que l’aterratge de les iniciatives s’encarne en la ciutadania a través del relat en primera persona, dels efectes que aquestes iniciatives tenen en la vida personal i el dia a dia del municipi.

Per a això és imprescindible que la militància reflexione sobre com aquestes experiències i iniciatives municipalistes han canviat la seua vida, la de gent del seu entorn o el dia a dia en el seu municipi.

Convoquem a una reunió en el teu municipi per poder treballar aquesta iniciativa conjuntament amb les regidores del canvi del teu ajuntament:

14/03/2018 19:30h

Av pais Valenciá.53 Bétera


PODEM.
T’esperem.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *