Aquest dimecres, 10 d’abril, el Castell de Bétera acollia la presentació de la candidatura de la coalició Unides Podem Esquerra Unida Bétera a les eleccions municipals del 26 de maig. A Aquesta presentació acudia quasi un centenar de veïnes i veïns que volien conéixer de primera mà la candidatura.

En l’acte va participar, a més del nostre candidat, Augusto Sevilla, les candidates i candidat a les Corts Valencianes Beatriz Gascó, Jaume Monfort i Marta Martín.
En primer lloc, Jaume Monfort va parlar, entre d’altres, de municipalisme. Seguidament, Marta Martín, donat que és regidora de l’Ajuntament d’Alboraya, va explicar un poc el seu treball diari. Seguidament, va parlar, de cara a les pròximes eleccions, del compromís que cal tindre en assumptes com la coeducació en igualtat i la lluita contra la violencia de gènere.
Beatriz Gascó, va destacar la lluita contra la fam, les desigualtas socials i la importancia de la política local en aquests temes.
Finalment, Augusto Sevilla va presentar el programa electoral municipal d’Unides Podem Esquerra Unida Bétera, però abans va resumir un poc com ha sigut el treball de l’actual equip de govern municipal durant la present legislatura, on està al càrrec de les àrees de Comerç, Mercat, Indústria, ADL, Consum i Ocupació.

En aquest sentit, va explicar que aquest, ha sigut un govern social on hi ha primat les persones sobre els interessos econòmics i empresarials.
Quant al programa d’Unides Podem Esquerra Unida Bétera, Augusto Sevilla va manifestar que la idea principal d’aquest programa és aconseguir un municipi millor, per als futurs joves. Per tant, hi ha projectes a llarg termini, on es prioritza el sól natural que premeta comunicar les diverses infraestructures verdes. En definitiva, un municipi en el qual es garantisca tant la qualitat de vida dels seus habitants com la contribució de la localitat a la sostenibilitat del planeta, aconseguint un “Sòl protegit, infraestructura verda”.
D’altra banda, el programa contempla millores per a les urbanitzacions i els seus residents, donat que aquestes zones de la localitat hi han sigut les grans oblidades des de fa anys.
Un espai cívic juvenil i per a totes les associacions, una zona zona de bienestar animal del ayuntamiento i un espai per al foment de l’ocupació, són altres dels objectius d’aquest programa.
El programa teambé s’enfoca en treballar contra qualsevol activitat que puga fomentar el maltractament animal, així com en una societat que estiga lliure de masclisme i que qualsevol expresse la seua sexualitat amb total llibertat.
El candidat també va convidar als assistents a les reunions que cada divendres la coalició realitza a l’edifici de ‘La Penya’ (plaza Calvari, 1) per a contribuir en l’elaboració del programa.

Per tancar la seua intervenció, va presentar als quatre principals de la llista, els quals compte amb un ampli i variat curriculum i están formats en diversos àmbits.
D’aquesta manera, la llista de la candidatura és la següent:
1 Augusto Sevilla Vizcaíno PODEMOS
2 Luis Poveda Amores EUPV
3 María Rita Teixidó Guariglia PODEMOS
4 Marcos Vela Ferrer EUPV
5 Eva María Saez Cárdenas PODEMOS
6 Nuria Navarro Hernández INDEPENDIENTE
7 José Vicente Pardos Urios INDEPENDIENTE
8 Nieves Carrasco Llopis EUPV
9 María Isabel Aviñó Salvador PODEMOS
10 Ruben Lozano Martinez EUPV
11 Carla Paños Romero PODEMOS
12 Fulgencio Castaño Vivo INDEPENDIENTE
13 Antonio de Paula Marques Aparisi PODEMOS
14 Susana Ortiz Perez INDEPENDIENTE
15 Alberto Vicente Campos Cifuentes PODEMOS
16 Cristina Calatayud Gimenez INDEPENDIENTE
17 Juan Carlos Paños Requena PODEMOS
18 Javier Ballester Bueno INDEPENDIENTE
19 Adelina Marin Sanchez INDEPENDIENTE
20 Niceta Armenteros Espinosa INDEPENDIENTE
21 Salvador Piqueras Planells PODEMOS

Suplentes
1 Marta Poveda Roda INDEPENDIENTE
2 Nicanor Benavides EUPV
3 Xavier Seguí Francés INDEPENDIENTE
4 Trinidad Fernández Ramos EUPV

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *