La nostra intenció és fer d’aquesta “Gaceta Morada” un espai d’informació, participació i convivència, en el qual s’establisca una relació directa entre el Cercle de Bétera i els nostres veïns i veïnes.

 Podemos, podria definir-se en tres paraules com “Ciutadans fent política” i, en aquest butlletí el que es pretén es que siga, per tant, la ciutadania qui decidisca que camí ha de seguir.

  Per a aconseguir aquesta fi, podràs posar-te en    contacte amb nosaltres i exposar els teus dubtes, idees i propostes, a través dels següents mitjans, per a poder donar-vos resposta i donar forma a futures edicions.

Correo electrónico: circulo@podemosbetera.es  

                                  podemosbetera.info@gmail.com

https://www.facebook.com/PodemosBetera/

Al nostre poble…

Ascens imparable

Des que la pandèmia va començar l’ascens de casos al nostre municipi no ha deixat d’augmentar, malgrat les mesures que s’han anat posant en marxa des de    l’Ajuntament, de desinfeccions inicials a:

· Tancament dels parcs, jardins i zones de joc infantils.

· Es tanquen al públic les dependències municipals, a les quals només es podrà acudir amb cita prèvia.

· S’ajornen les activitats culturals, d’oci, joventut i turisme programades i totes les organitzades per l’Ajuntament.

· Mentres que l’activitat a les escoles i             l’institut continuarà amb normalitat, la Biblioteca tan sols donara servei de préstec de llibres.

· Es recomana no realitzar reunions          d’associacions festives, lúdiques i culturals.

Les quals, segons pareix són més aparents que efectives, ja que els casos  segueixen en ascens imparable.

I és que, malgrat que la intenció de l’equip de govern, segons paraules de la pròpia alcaldessa siga: “…necessari i urgent que frenem els contagis” i, evitar un altre confinament que suposaria un desenllaç fatal per al comerç local i el teixit empresarial de Bétera, com s’explicita a la seua pàgina oficial, no han tingut molts resultats.
A més, segons les últimes dades de la pàgina de la GVA a dia 20 de novembre, els casos totals des que tot això començara han arribat als 487 i, actualment, segons les proves PCR dels últims 14 dies hi hauria 64 veïns i veïnes afectats.

Tot això, ens fa plantejar-nos si, aquestes  mesures implantades el 6 de novembre i la seua pròrroga de quinze dies, anunciada al bando el passat cap de setmana de veu de la nostra alcaldessa, serán les     adequades vista la seua poca efectivitat. 

ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DE BÉTERA | Bétera (Valencia) | info@acbetera.com

MALESTAR DE LA ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS PEL RETARD EN LES AJUDES LOCALS AL COMERÇ

Ja al mes de maig, van presentar un pla d’ajudes on es comptava amb tot el teixit comercial i empresarial afectat per aquesta pandèmia, en el qual s’incloïen mesures per a reactivar el comerç local, a través d’ajudes directes, bons al comerç i obres de millora perquè les executen empreses locals, sense que s’haja rebut una ràpida resposta des de l’Ajuntament.

Hem intentat mantindre’ns al marge i no hem volgut posicionar-se fins ara, perquè sabem que el Consistori té molta faena a molts altres assumptes també derivats de la pandèmia i pot trobar-se saturat. Però, ha arribat un punt en què sentim que només ens proporcionen bones paraules i ens fan promeses que mai arriben a fer-se realitat. Intentem ser comprensius, entenem que mai plou a gust de totes i tots… No obstant això, creguem que la situació actual és prou greu com perquè, d’una vegada per sempre, aquestes ajudes tan necessàries per a tot el comerç local del nostre poble arriben finalment”.


Nota de premsa enviada per l’ACB a betera.com

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.